Betonász Hungary Kft.

BETONVÁGÁS  •  BETONFÚRÁS

TECHNOLÓGIA SZOLGÁLTATÁSOK REFERENCIÁK VIDEÓ CÉGINFORMÁCIÓ ÁRLISTA ELÉRHETŐSÉG

Betonfúrás, vasbeton és téglafal fúrása


10 milliméter fölött nagy átmérőjű furatokig bármilyen készíthető ezekkel a szerszámokkal. Vasbeton és egyéb szilárd anyagokba, födémek, falak fúrásánál is jól alkalmazható.

A koronafúró gépezet kör alakú nyílásoknál, csővezeték készítésére használjuk ezt a gépezetet, amelyek különböző méretekben jelennek meg, a 10 milliméterestől egészen az 500 milliméteres furat átmérőig.

Betonfúrás, vasbeton és téglafal fúrása

A gyémántszerszámos betonfúrás technológia a beton- és vasbeton szerkezetek megmunkálásának. A gyémántszemcsés szerszámok a szerkezetekben található vasalást is elforgácsolják, a vágási, fúrási munkák után utólagos javításra, korrekcióra nincs szükség.

A panelházak, és egyéb vasbeton falak átalakítására alkalmazott betonfúrás technológia a gyémántfejjel történő fúrás. Napjainkban ez a legmodernebb és legkorszerűbb eljárás a szakmánkban. A furatok készítése a gyémántfejes fúrógép alkalmazása előtt roppant bonyolult és időigényes, zajjal járó művelet volt. Az új technológiával való betonfúrás mindezektől a kellemetlenségektől megóvja Önt és környezetét!
A gyémántszerszámos fúrás alkalmazásával a rezonanciát és a vibrációt minimálisra tudjuk csökkenteni, ami azért fontos, mert az épület a kezelendő felület által sem sérül meg, nem keletkeznek repedések, amik a későbbiekben negatív hatással lennének az épületre. Tehát az átalakítási munkálatok a legbiztonságosabban végezhetőek el. A módszer erőssége még, hogy a régi technológiával szemben viszonylag halkabb, és nincs porképződés sem. A furatok lehetnek merőlegesek, vagy szöget bezáróak a fallal. A furatok mélysége hosszabbító szárakkal több méter is lehet. A szerszámot víz hűti, mely a furatból eltávolítja a felesleges anyagot és megköti azt. A furatokat pedig milliméter pontossággal lehet elkészíteni a gyémántfejnek köszönhetően, valamint a felület nem igényel utómunkálatokat.


Falfúrás (beton, vasbeton, téglafal fúrása)


A meglévő falon vezetéket, csövet szeretnénk átvezetni. Sokszor kell kulcsrakész épületben, lakásban dolgozni, ahol nem lehetséges a tisztasági problémák miatt a vésés, és az azt követő helyreállítás. A lehető legkevesebb káros mellékhatással kell elvégezni a falfúrást. Erre a jó megoldás az állványos gyémántszegmenses fúrógép használata. A gépek rendkívül mobilak, kis helyigényűek, szinte mindenhova szerelhetőek. Speciális esetekben a fúróállványt rögzítés nélkül, vákuumtalppal lehet a falra rögzíteni, a hűtővizet vízelszívó gyűrűvel össze lehet gyűjteni.

A falfúrást állványos fúrógéppel 900 mm átmérőig vízhűtéssel, tégla, ytong falazat esetén, szárazon is elvégezhetjük. Kisebb átmérőnél állvány nélkül, kézi elektromos géppel is fúrhatunk.


Betonfúrás megfelelő műszaki háttérrel, szakemberekkel az egész ország területén.

Betonvágás  •  Betonfúrás
Copyright © 2013. Betonász Hungary Kft. Minden jog fenntartva. Weboldal készítés: Webshop & Webdesign Kft.